Den třetí (úterý) – Buen provecho!

Program dne:

  • Ráno: Vaření
  • Odpoledne: Hry v parku
  • Večer: Grilovačka, hraní v areálu

Jídelníček:

  • Snídaně: Raut
  • Svačina: Po včerejším náročném dni spojena se snídaní
  • Polévka: Tomatová polévka se smetanou a koriandrem
  • Oběd: Tortilla s fazolemi, kuřecím masem a cheddarem, akovádová guacamole, rajčatová salsa, barbecue omáčka
  • Svačina: Dort
  • Večeře: Grilované maso, hranolky
  • Dezert: Domácí chipsy

Dnes jsme si po včerejším náročném večeru dovolili trochu přispat, a tak někteří vstávali až v půl desáté. Po snídani/svačině se do kuchyně nastěhoval kuchař Vítězslav Sedlák, který nám připravil oběd ve stylu mexické kuchyně. Připravil si pro nás tomatovou polévku z čerstvých rajčat, koriandrem, cheddarem a tortilové chipsy. Jako hlavní chod jsme měli rajčatové tortily plněné kuřecím masem, fazolemi, posypané cheddarem s avokádovým guacamole, rajčatovou salsou, smetanou a barbecue omáčkou.

Po takto dobrém obědě proběhl polední klid a následně se odešlo z areálu hrát hry do zdejšího zámeckého parku. Ze všech her, které se hrály, jako byl badminton, fotbal a na schovávanou, se nejvíc dětem líbila hra na schovávanou. Kolem páté hodiny jsme se vrátili do areálu, kde se rozdal ke svačině zbytek dortu ze včerejší oslavy.

Mezitím nás navštívili rodiče Krtečka a Adélky, kteří nám přinesli další dobroty. Jako večerní překvapení se nažhavil gril a v kuchyni fritéza a připravila se další dobrota, kterou bylo grilované maso a jako dezert domácí chipsy. Poté se šli děti vykoupat a spát, protože zítra nás (dle počasí) čeká opět výlet na raftech.